flashback

Ska dela med mig av ett blogginlägg från en annan tid och, känns det som, ett annat liv nästan:

”Idag är en sån där halvdan dag som jag inte begriper mig på. Finns det dom som är helt nöjda, alltså helt nöjda med sitt liv och sin tillvaro? Som tycker att Äh det kanske inte är helt perfekt men det är okej ändå för det kanske är så bra som det kan bli eller iallafall tillräckligt bra för mig? Kan man vara det? Kan man ha det alldeles utmärkt ändå? Det kan man kanske. Jag har fortfarande inte kommit fram till om jag är nöjd, eller iallafall tillräckligt nöjd just nu, än. Jag tror aldrig jag kommer på det. Jag borde ju vara nöjd, jag har det skitbra på många sätt. (Förresten ser det jättefult ut att skriva ordet skit, det är nåt man bara ska säga egentligen) Men det finns alltid nåt mer, man kanske inte ens vet vad det är, men nåt är det. Jag tycker det är lite jobbigt att alltid tänka så, men i och för sig gör det väl att jag ser optimistiskt på framtiden. Ehh tror jag. I och för sig kan jag fortfarande få rycket och inbilla mig att jag sitter om fem år och lever på socialbidrag (som vi har diskuterat idag), är ensam och fattig på både pengar och socialt umgänge och rättigheter. Men det vore väl själva fasen om jag inte skulle vara människa nog att fixa till min tillvaro så pass att det inte går så långt. Lite visioner har jag väl ändå. Äh som sagt det är bara att ta dagen som den kommer, det löser sig väl.”

Det, ni! Det, jag! Det allra bästa är att jag faktiskt, faktiskt kan säga just precis idag att nu är jag så nöjd. Så nöjd och belåten som man bara kan bli, maxat och pressat till det yttersta så otroligt bra.
”för allting, allting, allting… är nästan perfekt”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *