Att ta lån 2012

Att låna pengar. Vad innebär det? För många innebär det ångest och stress, för andra betyder det frihet och glädje. Jag tror att den stora skillnaden i hur man upplever det här med att låna pengar är hur pass påläst man är i ämnet. Har man stenkoll på precis vad detta lånet kommer att kosta en, så kan man mycket mer noggrant planera sitt liv och sin ekonomi. Det är därför väldigt viktigt att ha kontroll på vad som gäller, oavsett om du tar ett mikrolån eller ett större lån. Gemensamt är att det är viktigt att jämföra innan. Jag vill dock rekommendera en långivare av mindre lån som min kompis rekommenderar: Ferratum. Han tog ett lån från Ferratum på 3000 kr, betalade tillbaka hela summan + en avgift utan några problem.

Vissa tecknar lån utan någon som helst eftertanke på hur mycket det kommer kosta att betala tillbaka lånet och hur mycket av pengarna man kan spendera på vad, och här tror jag den stora skiljepunkten ligger som sagt. Precis som i alla andra situationer så är kunskap makt. Så för alla er som ska låna pengar, på vilket sätt ni än väljer att låna pengar så se till att vara pålästa på just det sättet, så slipper ni undan missförstånd och andra saker som kan visa sig kostsamma i slutändan.

One Response to Att ta lån 2012

  1. Julian Holmqvist

    Vore kul med mer information om detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *