Bakis…

Och usch vad jag rökte. Jag mår så illa idag.

Brommamostern ville absolut att vi skulle gifta bort Fröken Tranås. Bara hitta en ensamstående på XXX är ju fan svårt. Men jag såg en hunk som satt bredvid Värmländskan och tyckte han passa. Men hon blånekade till att ha sett honom överhuvudtaget. Och BM kunde inte namnge honom. Då tänkte jag att jag letar reda på Dark Horse för assistans men hon gick ju inte att hitta. Men är fan DH som får ta över det projektet eftersom hon sitter kvar i lokalerna.

Magdans? Njaaa vet inte om jag tycker det är så smakfullt.

Jag var kvar hyfsat sent. Så jag vimsade ut ur Junibacken och tog mig en stund innan jag fattade var jag var någonstans. På Strandvägen tänkte jag ta en taxi men hittade en IT-enhetschef som insisterade på att vi skulle gå till stan. Men vid Dramaten gav jag upp och tog en taxi. Jag var för trött och hamnade med en chaufför som babblade om en massa skumma saker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *